Porazzo

Porazzo is de toekomst van straat- en oppervlakteverharding. Het is een duurzame oplossing die de afvoer van regenwater mogelijk maakt en zo het risico op overstromingen vermindert. Door het gebruik van porazzo  kan het regenwater in de grond worden opgenomen, waardoor het uiteindelijk aan de flora en fauna ten goede komt.

Porazzo biedt nog een aantal andere voordelen. Het vermindert bijvoorbeeld de warmte in de stad doordat het water verdampt en hierdoor wordt de stad in de zomermaanden minder heet. Daarnaast verbetert deze verharding de luchtkwaliteit. Doordat de verharding regenwater opneemt, wordt het stof op straat gebonden en komen er minder fijnstoffen in de lucht.

Porazzo is niet alleen functioneel, het is ook esthetisch. Het biedt de mogelijkheid om verschillende kleuren te combineren en patronen te creëren, waardoor een mooie en unieke uitstraling ontstaat.

Als we kijken naar de toekomst, dan is porazzo een uitstekende oplossing omdat het de natuur niet beschadigt. Daarnaast biedt het ook nog eens een oplossing voor het toenemende waterprobleem in de stad. Het is een verharding die past bij de behoefte aan duurzaamheid en groen in de steden. Het is een slimme keuze voor de toekomst.

Overtuigd?

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en ontdek hoe we jou kunnen helpen bij het creëren van prachtige decoratieve betonvloeren, duurzame 'porazzo' vloeren en op maat gemaakte meubels met behulp van Mortex.

Neem contact op